Waarom Istanbulfood?

Istanbulfood is een groothandel gespecialiseerd in twee takken: kwaliteitsvolle producten leveren en volle focus op klanttevredenheid. Wij slaan de brug tussen groothandel en horecazaken op een manier die focust op de klant. Zo hebben wij een grootwarenhuis van 1500mmet genoeg diepvriezers om een groot productgamma te behouden.

Samen met ervaren en gemotiveerde werknemers bieden we de klanten verschillende manieren aan om bij ons de inkopen te doen. Bij ons ervaar je een persoonlijke winkelervaring in ons grootwarenhuis. Liever thuis laten leveren? Dat doen wij ook met alle plezier.

Door inkopen op grote schaal te leveren bieden wij de laagste prijzen aan. Dit bespaart onze klanten niet alleen tijd, maar ook geld.

Vanaf nu biedt Istanbulfood Cash & Carry aan!

Wil jij meteen je producten hebben? Cash & Carry biedt een winkelervaring aan zodat jij zoveel mogelijk producten ontvangt aan de laagste prijzen! Ons groothandel heeft producten die je best in grote hoeveelheden koopt. Zo bespaar je tijd en geld!

Voordelen van een groothandel

Door aan te kopen bij een groothandel, profiteer je van lagere prijzen voor jouw producten. Je vindt er dus meer producten die passen binnen het budget van jouw bedrijf. Een ander voordeel is dat je grote hoeveelheden aankoopt. Dat betekent meer voorraad. Dit helpt om de problemen in de toeleveringsketen van jouw bedrijf tot een minimum te beperken. Zo werk je optimaal en efficiënt!

Op onze website vind je op een heel makkelijke manier producten die passen bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Waarom zou je kiezen voor Istanbulfood?

Wij bij Istanbulfood vinden klanttevredenheid zeer belangrijk. Daarom bieden wij kwaliteitsproducten aan tegen een betaalbare prijs. Op deze manier koop je zorgeloos in en kan je erop vertrouwen dat je bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Bovendien staan we paraat met onze expertise in de voedingssector. Zo weet jij altijd zeker dat je bij ons kwaliteitsvolle vlees en snacks terugvindt.

Hoogwaardige voedingsproducten zijn van cruciaal belang voor een gezonde levensstijl. Met onze expertise in de voedingsindustrie streven we ernaar om onze klanten altijd verse, smakelijke en voedzame voedingsmiddelen te bieden.

Klanttevredenheid staat bij ons centraal! Met onze focus op kwalitatieve service, streven we er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. De voedingsindustrie kent voortdurend nieuwe ontwikkelingen en innovaties daarom bekijken we onze producten regelmatig. Zo bieden we voortdurend nieuwe en innovatieve producten aan.

Levering tot aan jouw deur

Blijf je toch liever lekker thuis? Istanbulfood levert nog met alle plezier aan deur. Bestel via onze website en wij leveren alles wat je nodig hebt op grote schaal.